Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf, laagdrempelig, betaalbaar en gezellig

Uitdagend en voor iedereen

Pitch&Putt Golf is een toegankelijke vorm van golf waarbij kortere afstanden geslagen worden en geschikt als familie of gezins-uitje, bedrijfsuitstapje of gewoon individueel. Deze vorm van golf wordt gespeeld op de par 3 baan. Dit is de baan met kortere afstanden als de ‘grote’ 18 holes wedstrijdbaan.  En iedereen

kan het, ook voor kinderen hebben wij speciale kinderclubs!  Deze vorm van Golf is betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt, is Pitch&Putt Golf heel leuk om te doen. In circa 2 uur speelt u een 9 holes ronde.  Probeer het een keer!  Individueel, met collega’s en vrienden, of met een groep. Je bent van harte welkom!

Eenvoudig golfspel voor iedereen!

Pitch&Putt Golf, het golfspel voor iedereen is heel eenvoudig. Een baan heeft 9 holes. Elke hole moet in zo weinig mogelijk slagen gespeeld worden. Een goede speler kan het in minder dan drie slagen per hole, een beginner heeft er een paar meer nodig.  Deze vorm van Golf is verwant aan de golfsport. Prettig is dat iedereen de beginselen van het spel en de slagtechniek in een paar minuten kan leren en een paar gezellige uren kan beleven.

De baan

De baanis gelegen op Golfbaan de Compagnie in Veendam en heeft 9 holes variërend in de lengte van 45 tot 116 meter. Verder beschikt de baan over alles wat een ‘grote’ golfbaan ook heeft.

Doe maar gewoon!

Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen, dus kom zoals je bent en neem mee wie je wilt. Schoenen zonder hakken en kleding waarin je je vrij kunt bewegen, zijn wel van belang. Materialen zoals ballen, clubs en scorekaarten evenals een korte uitleg van de regels en de belangrijkste technieken zijn bij de prijs inbegrepen.

Kosten (inclusief materiaal en instructie)

€12,50 p.p. maandag tot en met vrijdag 9 holes ronde

€15,- p.p. zaterdag, zondag en feestdagen.

Arrangementen & Reserveren

Voor of na een spelronde een kopje koffie, een lunch of een diner zijn natuurlijk ook mogelijk. Klik hier voor onze arrangementen!  Indien u van te voren reserveert weet u zeker dat er plaats is op de baan en wordt u alles uitgelegd. Neemt u gerust contact op voor meer informatie! 0598-625272 of info@golfclubveendam.nl.