Leren golfen: Snel uw GVB

open dagGolfclub de Compagnie is een uitstekende plek om te beginnen met golf. Golf Pro Wouter Oosting zorgt ervoor dat u  het golfen snel vaardig bent en uw GVB ofwel Handicap 54 haalt.

Afhankelijk van uw eigen voorkeur kunt u kiezen voor een

Kennismakingspakket  (4 lessen) of het speciale Short Time Golf Programma (10 lessen).

Kennismakingspakket €95,-

• 4 lessen van een half uur.
  • Gebruik materiaal en oefenfaciliteiten
  • Theorie
  • Vooraf ontvangst en rondleiding in het clubhuis en bijbehorende faciliteiten

Short Time Golf Programma €195,-

Volwaardig leren golfen met minimale tijdsinvestering! Een compact programma om snel te leren golfen.

• 10 groepslessen van een uur
  • 12 les mogelijkheden, waarbij u dus zelf 10 data kiest. Uitermate flexibel dus!
  • Gebruik oefenfaciliteiten en materiaal
  • Vrijblijvend de mogelijkheid deel te nemen aan ‘oefen’ wedstrijden
  • Kennismakingsbijeenkomst
  • Mogelijkheid tot het volgen van theorieles
  • U kunt ook met een eigen groep inschrijven.
  • Data`s worden in overleg vastgesteld.

De uitgebreide folder vindt u hier: folder short time golf

Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u mailen naar info@golfclubveendam.nl

Wellicht heeft u al eens gehoord van het 9-stappenplan, waarmee er binnen de golfwereld  een stappenplan bedoeld wordt om de vaardigheid van alle golfers te ontwikkelen en mensen thuis te maken in de wereld van Golf! Dit is essentieel aangezien je op deze manier meer plezier uit de sport haalt. Zodra je als golfer meer plezier haalt uit het oefenen en spelen, dan zul je actiever en frequenter de golfbaan bezoeken met familie en vrienden.  Niet alleen voor beginnende golfers is het 9-stappenplan een uitkomst, ook meer gevorderde golfers kunnen aan hun spel werken door gebruik te maken van de ontwikkelde materialen.

Een uitgebreide uitleg over het stappenplan vindt u hier

Klik op onderstaande button om direct een les bij golfpro Wouter Oosting te boeken;

pga-holland