Wellness: Footrelax Felicia

Footrelax Felicia

Heerlijk ontspannen voor of na de golfronde een heerlijke ontspannende Thaise voetreflex of stoelmassage. Voor aanvang van een golfronde of wedstrijd kan het stimulerend werken; na een golfronde of wedstrijd ontspannend en herstellend zijn; en tevens zorgt het voor soepele schouders en rug en dat bevordert een betere swing.

* Voetreflexmassage:
is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energie doorstroming van het lichaam activeert maar bovenal ontspant. Het relaxeert en harmoniseert het lichaam. Deze massages kunnen vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied geven bij o.a. stress, futloosheid, vermoeidheid en slecht slapen. Door acupressuur uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. Deze vorm van massage is een weldaad voor uw ontspanning voor zowel lichaam als geest.
* Stoelmassage
is een korte, heerlijk ontspannende en activerende massage.
Hierbij wordt een massagetechniek gebruikt waarbij op de energiebanen wordt gedrukt, gemasseerd, gerekt en strekoefeningen worden uitgevoerd. Het stimuleert de doorbloeding en kan helpen bij klachten als o.a.:
spanningshoofdpijn, rsi, stijve en/of pijnlijke nek, schouders, armen en/of handen, burn-out, of vermoeidheid/slecht slapen. Uiteraard ook gewoon ter ontspanning.

Thaise Stoelmassage is gericht op het voorkomen van klachten maar daarnaast ook op het verhelpen van klachten. Het regelmatig ondergaan van een Thaise stoelmassage is gewenst om eventuele klachten voor langere tijd te voorkomen en/of te verhelpen. De Thaise stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven. U zit hiervoor op een speciaal ontwikkelde ergonomische massagestoel.

Voor of na een wedstrijd/golfronde:
Voor aanvang van een wedstrijd/golfronde werkt het stimulerend en zorgt voor soepele schouders dus dat bevordert een betere swing
Na de wedstrijd ontspannend en herstellend

Traditionele Thaise tafelmassage
Thaise tafelmassage wordt op een massagetafel gegeven.
Tafelmassage biedt u een scala van voordelen. Het omvat een aantal bewegingstechnieken die de flexibiliteit verhoogt en de pijn in de gewrichten verlicht.

* Gezichtsmassage

Bij een gezichtsmassage wordt met beide handen gemasseerd om uw ogen heen en langs de zijkanten van uw gezicht en hals. Een gezichtsmassage werkt ontspannend en is een goed middel tegen verschillende kwaaltjes zoals hoofdpijn en huidrimpels.

Helpt gezichtsmassage tegen rimpels?
Met een regelmatige “facial massage”, zal je gezicht ook zeker minder rimpels bevatten. Dat komt door de betere doorbloeding en de bevordering van de aan- en afvoer van afvalstoffen en voedingsstoffen. “U moet niet verwachten dat je na één behandeling rimpelvrij bent, maar je zult zien dat je huid een betere uitstraling krijgt.
* Thaise Yoga ‘Luesri Dadton’
Luesri Dadton is ontwikkeld door Thaise monniken met als doel:
. Het activeren van de energiestroom in het lichaam.
. Activeert de spieren in het lichaam.
. Afvalstoffen worden afgevoerd
. Brengt diepe ontspanning voor zowel lichaam als geest.
. Elke yogahouding (Asana) verbetert de zelfgenezingskracht voor het lichaam en geest.
Deze yogahoudingen kunt u zelf thuis oefenen voor een betere balans in het dagelijks leven.

Datum: m.i.v. mei 2017, iedere woensdagochtend en/of in het weekend
Indien het weer het toe laat zullen we heerlijk naar buiten gaan in de mooie natuur.

Duur: 1 uur

Kosten: € 7,50 per les (min 4 pers)
Voor privéles kunt u contact met mij opnemen.
Lichamelijke klachten, blessures of onervarenheid hoeven geen beperking te vormen voor het beoefenen van deze vorm van yoga.

FootRelax Felicia op locatie:
Behalve in eigen praktijk is een massage ook mogelijk op:
Kantoor, beurzen, personeelsfeesten, bijscholingsdagen voor het personeel, openingen, seminars, secretaressedagen of andere evenementen.

Uiteraard ook voor of na (golf) wedstrijden/toernooien!

*Wilt u dat uw werknemers productief en creatief in hun werk staan?
En wilt u dat het ziekteverzuim daalt? Dat kan!

Stoelmassage voorkomt en verlicht klachten als stress, vermoeidheid, RSI, hoofdpijn, nekpijn en rugpijn, en is uiteraard heerlijk ontspannend!

Medewerkers ervaren de mogelijkheid van stoelmassage op de werkvloer als een waardering voor het werk dat zij verrichten.

Offerte via info@footrelaxfelicia.nl op te vragen.

Prijzen:

Voetreflexmassage
Masseren van voeten en onderbenen
30 min €25
75 min €42,50 (combinatie van voetreflex en stoelmassage)

Stoelmassage
Masseren van hoofd, nek, schouders, gehele rug, armen, handen/vingers
15 min €15/ 30 min €22,50

Tafelmassage
Masseren van hoofd, gezicht, nek, schouders, gehele rug, armen, handen/vingers, voeten, benen en buik
60 min €55,-

Gezichtsmassage
Masseren van gezicht, nek en schouders en armen
30 min €22,50

Diepe ontspanning voor zowel lichaam als geest
m.i.v. mei 2017 (opgave via email)
60 min €7,50 p.p. (min 4 pers)

Kinder ontspanningsmassage (t/m 14 jaar)
Masseren van hoofd, nek, schouders en voeten
20 min €12,50

en combinatiemassages mogelijk in overleg.

Voor informatie en/of afspraak maken:

FootRelax Felicia
Femke de Graaf, Gediplomeerd Thaise voetreflexmasseur/ stoelmasseur/ tafelmasseur/ yogadocent Luesri Dadton

Locatie: Golfclub de Compagnie te Veendam
Adres; Golflaan 1, 9646 DS Veendam
Telefoon: +31(0)630804080
E-mail: info@footrelaxfelicia.nl
Website: www.footrelaxfelicia.nl

* FootRelax Felicia werkt alleen op afspraak

* Ook leuke arrangementen met en zonder golf.

* Van te voren de eventuele probleemzones doorgeven
zodat we doelgericht te werk kunnen gaan.

* Er wordt uitsluitend gewerkt met etherische oliën! Handdoeken aanwezig.