Restaurant

Seizoenstip: Lunchtip Golfclub de Compagnie onze horeca staat bekend om zijn heerlijke lunches. Vriendinnen, collega’s, verjaardag of jubileum? Vanaf 6 personen wordt een mooi gesorteerde mix van vlees, vis en kaas geserveerd, vergezeld van broodjes en afsluitend een fris toetje.
Alleen al om de aanblik zou je een tafel reserveren!

Mooie gerechten Golfclub de Compagnie

Golfcafé-restaurant De Compagnie is alle dagen geopend vanaf 9:00 uur. De sluitingstijden zijn facultatief. Op wedstrijd- of toernooidagen vindt aanpassing plaats op grond van de aanvangstijd van de wedstrijd of het toernooi. De keuken is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur (maandag 12:00 – 14:00 uur). Op maandag sluit de horeca om 18.00 uur en wordt het gebouw om 18.30 uur afgesloten.

Van snack tot uitgebreid diner
Of het nu gaat om een kleine snack, een lekkere lunch of een heerlijk diner, er is keuze te over. Naast een kleine kaart hanteren wij een wisselende menukaart met verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

Uw eigen golfdag
Een golftoernooi of clinic is een effectief promotiemiddel voor uw bedrijf. Contacten met (potentiële) klanten worden op een ontspannen en plezierige manier gelegd of aangehaald.

Golfclub De Compagnie biedt ondernemingen – maar ook verenigingen en andere groepen uiteenlopende mogelijkheden voor het organiseren van eigen wedstrijden en clinics voor beginnende of niet-golfers.

Speciale arrangementen
Met welk doel u ook naar golfclub De Compagnie komt, u kunt rekenen op een tot in de puntjes verzorgde dag. Van de ontvangst met koffie en thee tot en met de afsluiting met lunch of diner.

Wij kunnen een horeca-arrangement geheel afstemmen op uw wensen en budget. Daarbij zijn wij er ons van bewust dat een goede verzorging van de ‘innerlijke mens’ een bijdrage levert aan het succes van uw golfdag.

De mogelijkheden zijn legio. Denk daarbij aan originele buffetten met bijvoorbeeld landenthema’s, een oergezellige barbecue die we net zo rijk kunnen aankleden als u wenst. En wanneer de ‘r’ in de maand is kunnen we een onvervalste Hollandse stamppottenmaaltijd voor onze gasten verzorgen.

Verzorging ‘door de baan’ is ook mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van lunchpakketten of  een harinkje met korenwijn tussendoor.

Heeft uzelf ideeën? Wij staan open voor uw suggesties!