Golfballen duiken op Open Dag, zondag 10 september

Op zondag 10 september organiseert Golfclub De Compagnie in Veendam een open dag. Er is die dag werkelijk van alles te beleven op de club. Zo is er onder andere een duikdemonstratie waarbij naar golfballen gedoken wordt. Golfballen blijven namelijk niet drijven en de meeste golfers slaan toch regelmatig een balletje per ongeluk de vijver in. Maar er is meer te doen!

Zo kunt u wijn proeven, zijner verschillende stands met streekproducten en kunt u genieten van wellness. Neem plaats op het terras en geniet van de muziek en het uitzicht over de baan. Maar natuurlijk kan er ook gegolfd worden! Onze golfpro leert u de basis en u kunt zelf eens ervaren hoe leuk het spelletje is.

Golfen is echt voor jong en oud, kinderen zijn daarom van harte welkom. Ze kunnen verschillende golfspelletjes doen, maar ook in een grote bal op het water spelen!

De Open Dag begint op 10 september om 13:00 uur ’s middags. De activiteiten duren tot 17:00 uur, maar het terras is nog wat langer geopend. U bent van harte welkom!