Gasten

Golfclub de Compagnie is een gastvrije club met Groninger nuchterheid waar iedereen zich thuis kan voelen.

Reserveren

Hoewel het bij Golfclub de Compagnie in principe niet nodig is starttijden te reserveren, raden wij wel aan om vooraf een telefoontje of mailbericht naar het secretariaat te sturen. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Het secretariaat is geopend van maandag t/m vrijdag. In het weekend kunt u telefonisch contact opnemen met de golfshop tel. 0598-633042.
De Teesluitingen vindt u op baanagenda op de homepage.

We hebben een beperkt aantal handicarts. Indien u een handicart nodig heeft, is vooraf reserveren zeker aan te bevelen.

Grote groepen

Voor grotere groepen graag contact opnemen met het secretariaat. Wij stellen leuke arrangementen voor u samen in combinatie met de horeca en de golfpro.

Afrekenen greenfee

Gasten dienen de greenfee vóór het spelen te voldoen bij het secretariaat. Indien deze gesloten is wordt men verzocht de greenfee te voldoen in de shop of de greenfeebox (bij de greenfeebox is geen pin mogelijkheid)

Aanbiedingen

Golfclub de Compagnie heeft regelmatig een actie waarmee u voordelig onze baan kunt bezoeken. Bovendien kunt u een meerrondenkaart aanschaffen bij het secretariaat. Meerrondenkaarten zijn niet persoonsgebonden en gelden in principe op werkdagen. Wilt u in het weekend en op feestdagen gebruik maken van uw meerrondenkaart dan dient u per ronde €7,50 p.p. bij te betalen.

Volg ons op Facebook voor de recente aanbiedingen!