Bedrijvengolf

3 november 2017  –  Stamppotmatch met bedrijven uit de regio

Vrijdag 3 november vond er een speciale speeldag plaats voor de bedrijvenclubs van Golfclub de Compagnie, GolfParc Sandur, Golfpark Exloo en Golfclub Martensplek.

Met 65 enthousiaste deelnemers werd om 11:30 uur gestart met de wedstrijd. De baan lag er uitstekend bij en met een stimp van 8.8 waren de greens razendsnel. De temperatuur was aangenaam voor november.

37 punten werden gehaald door Ouwendijk Fysio (Golfpark Exloo), Hy-Lok Europe BV (Martensplek), Rabobank Borger Klenckeland en InBusiness ICT Telecom en ICT diensten (Golfpark Sandur).

De neary was voor Eric Vrijlandt (Hy-Loc Europe BV), de longest bij de dames voor Pauline Wagner (Geerts B.V., Martensplek) en bij de heren voor Richard Knol (ABN AMRO, Martensplek)

Robert Ritsema, kwam binnen met twee birdie`s.

De deelnemers werden tijdens de wedstrijd voorzien van een broodje rookworst en Gluhwein.

Na afloop van de wedstrijd stond er een uitgebreid stamppotbuffet klaar.

Al met al een zeer geslaagde dag!

Dijstelberge & Omta Advocaten winnaar bedrijvencompetitie 2017.

Op 6 oktober is de laatste speeldag van de bedrijvencompetitie en de Sponsordag 2017 van Golfclub de Compagnie gespeeld. Deze feestelijke dag werd speciaal georganiseerd voor alle gewaardeerde bedrijfsleden en sponsoren.

Met de topscore van 76 pnt wist het team Dijstelberge & Omta Advocaten de eerste prijs van de sponsordag 2017 in de wacht te slepen. Dankzij deze prachtige score werd het team Dijstelberge & Omta Advocaten ook winnaar in het eindklassement.

De kledingcheque werd aangeboden door Kars Potze van Kars Potze Mannenmode.

Bij Kars Potze Mannenmode vindt u de mooiste kleding. Al sinds 1995 actief in Veendam. De kleding is van hoge kwaliteit, met variërende prijzen. Mannenmode met bekende merken als Harris Tweed, Olymp , Digel en Meyer. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud. Het personeel van Kars Potze Mannenmode is uw expert op het gebied van mode, met vakkundig kledingadvies. Nieuwsgierig geworden? Bezoek eens de winkel aan de Kerkstraat in Veendam of bekijk de collectie online.

Corné Ritsema is met in totaal 5 birdies de winnaar in het birdieklassement.
Harms Autoschades overhandigde de prijs als sponsor van alle birdies in de bedrijvencompetitie.

Lees hier meer over de sponsordag 2017.

Ready Golf

We houden allemaal van golf en we houden er ook allemaal van om wel een beetje door te lopen. Dat heeft meer te maken met slim door de baan gaan, dan met goed spelen. Daarom introduceert de gezaghebbende R&A ‘Ready Golf’. Een manier om sneller door de baan te gaan. Als bedrijvencommissie willen we deze aanpassing van de ongeschreven regels heel graag ook tijdens de bedrijvencompetitie hanteren.

Wat is Ready Golf?
Ready golf betekent dat je speelt zodra je klaar bent om te spelen, mits het veilig is. Het gaat er niet om wie het verst van de hole is, het gaat erom wie als eerste kan spelen.

Als we allemaal deze adviezen ter harte nemen en elkaar hier ook op wijzen, gaan we vlot de baan door en houden we voldoende tijd over voor de altijd gezellige nazit in het clubhuis!

Bekijk ook deze video.