Bedrijvencompetitie

De bedrijvencompetitie van Golfclub de Compagnie is een laagdrempelige manier om golf en business te combineren. De competitie staat ook open voor niet-leden.

Laatste competitiedag en Sponsordag – 6 oktober 2017

Op 6 oktober zal de laatste speeldag van de bedrijvencompetitie en de Sponsordag 2017 van Golfclub de Compagnie plaatsvinden. Deze feestelijke dag wordt speciaal georganiseerd voor alle gewaardeerde bedrijfsleden en sponsoren. We kijken er dan ook naar uit om u en uw bedrijf te mogen begroeten. De organisatie van deze dag is in de vertrouwde handen van de Bedrijvencommissie en we beloven u alvast een mooie dag!

U kunt als bedrijf met 4 personen/gasten/relaties (2 golfers/2 clinicers of 4 clinicers) gratis deelnemen, voor extra deelnemers wordt € 50,00 pp in rekening gebracht. Aan de wedstrijd kunnen maximaal 72 spelers meedoen. Geef uw team dus snel op via dit aanmeldformulier.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:
11:00 – 11:30 uur: Ontvangst in het clubhuis met koffie/thee en een lekkernij.
11:45 uur: Welkomstwoord en vertrek naar de holes
12:00 uur: Start wedstrijd 18 holes shotgun, spelvorm individueel stableford
12:00 uur: Start clinic met aansluitend Par-3 ronde
17:00 uur: Binnenkomst spelers en clinicers, aansluitend borrel en gelegenheid tot omkleden
18:00 uur: Diner en prijsuitreiking dagprijzen en bekendmaking winnaar van de bedrijvencompetitie 2017.

De kledingcheque wordt aangeboden door Kars Potze van Kars Potze Mannenmode.

Clinic

Golfprofessional Wouter Oosting verzorgt op 6 oktober voor uw relaties een interessante clinic, met verschillende elementen. Tussentijds is er een lunch in het clubhuis, waarna op de Par 3 een wedstrijd wordt gespeeld. Een mooie gelegenheid om relaties kennis te laten maken met De Compagnie en de mogelijkheden die de club te bieden heeft.

Save the date – 3 november 2017

Extra wedstrijd met bedrijvenclubs van omliggende banen

Graag attenderen wij u op een extra wedstrijd op vrijdag 3 november 2017 voor onze sponsoren en bedrijfsleden. Diverse bedrijvenclubs van omliggende golfbanen zijn uitgenodigd voor een speeldag op onze prachtige baan. Een mooie gelegenheid om uw netwerk uit te breiden! Indien dit initiatief voldoende gewaardeerd wordt, proberen wij deze wedstrijd ook in 2018 op te nemen in het competitieschema.

Het programma wijkt door deze samenwerking iets af van wat u van ons gewend bent en ziet er als volgt uit;
10:30 uur Ontvangst met koffie en krentewegge en mogelijkheid tot inslaan
11:15 uur Welkomstwoord
11:30 uur Start 18 holes shotgun wedstrijd
17.30 uur Stamppotbuffet

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Overige consumptie`s en de lunch zijn wel voor eigen rekening.

Noteer 3 november dus alvast in uw agenda.

Hoofdprijs bedrijvencompetitie – sponsor Kars Potze – mannenmode

Om in aanmerking te kunnen komen voor het prachtige kostuum van Kars Potze – mannenmode te Veendam dient de captain van het team minimaal drie competitiedagen mee te spelen.

Bij Kars Potze Mannenmode vindt u de mooiste kleding. Al sinds 1995 actief in Veendam. De kleding is van hoge kwaliteit, met variërende prijzen. Mannenmode met bekende merken als Harris Tweed, Olymp , Digel en Meyer. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud. Het personeel van Kars Potze Mannenmode is uw expert op het gebied van mode, met vakkundig kledingadvies. Nieuwsgierig geworden? Bezoek eens de winkel aan de Kerkstraat in Veendam of bekijk de collectie online.

Ready Golf

We houden allemaal van golf en we houden er ook allemaal van om wel een beetje door te lopen. Dat heeft meer te maken met slim door de baan gaan, dan met goed spelen. Daarom introduceert de gezaghebbende R&A ‘Ready Golf’. Een manier om sneller door de baan te gaan. Als bedrijvencommissie willen we deze aanpassing van de ongeschreven regels heel graag ook tijdens de bedrijvencompetitie hanteren.

Wat is Ready Golf?
Ready golf betekent dat je speelt zodra je klaar bent om te spelen, mits het veilig is. Het gaat er niet om wie het verst van de hole is, het gaat erom wie als eerste kan spelen.

Hier volgen een paar voorbeelden van ready golf-adviezen (bekijk verderop ook een video):

• Niet de speler die de eer heeft slaat als eerste af, maar de speler die als eerste klaar is om te slaan.
  • Eerst je eigen bal slaan als je medespeler verderop naar een bal moet zoeken, dan pas helpen zoeken als dat nog nodig is.
  • Als er in de verte nog een flight staat kunnen golfers die minder ver slaan alvast afslaan, daarna pas de longhitters.
  • Putten als je medespeler nog bezig is met het aanharken van een greenside bunker, ook al ligt de bal van je medespeler nog verder weg van de hole dan jouw bal.
  • Bij een korte putt meteen uitholen en niet eerst weer de bal marken en wachten totdat de medespeler heeft geputt.
  • De tas zet je altijd in de looprichting en je neemt als dat nodig is, meerdere clubs mee naar de green, zodat je niet terug hoeft te lopen om een putter of wedge op te halen.
  • Je zorgt er altijd voor dat je klaar staat om de bal te spelen.

Als we allemaal deze adviezen ter harte nemen en elkaar hier ook op wijzen, gaan we vlot de baan door en houden we voldoende tijd over voor de altijd gezellige nazit in het clubhuis!

Bekijk ook deze video.