Bedrijvenclub

Golfclub de Compagnie heeft een hechte band met het regionale bedrijfsleven. Ons motto is de bedrijven een platform te bieden waarbij op een aangename manier zakelijke contacten kunnen worden onderhouden op de golfbaan en in het clubhuis.

Netwerkbijeenkomsten

Met name in de winterperiode, wanneer de onderlinge contacten op de golfbaan toch iets minder zijn, organiseert De Compagnie regelmatig bijeenkomsten voor bedrijven. Actuele thema’s, ontspannen sfeer en netwerken zijn de ingrediënten van deze bijeenkomsten. Meestal op een donderdag van 16.00 tot 18.00, zodat de liefhebbers vooraf ook nog een balletje kunnen slaan.

Bedrijvencompetitie 2015 Golfclub de CompagnieBij Golfclub de Compagnie zijn ca. 80 bedrijfsleden actief. Deze bedrijfsleden spelen onder meer een bedrijvencompetitie, die vijf x per jaar wordt gespeeld. Dit zijn compleet verzorgde dagen waarbij bedrijfsleden met elkaar kennismaken zowel tijdens de wedstrijd als daarna in het clubhuis onder het genot van een hapje en drankje.

Voorwaarde voor deelname aan de bedrijvencompetitie is de aanwezigheid van minimaal één vertegenwoordiger van het deelnemende bedrijf en een gast. Hierdoor wordt de netwerkfactor gewaarborgd. De bedrijvencompetitie staat ook open voor niet-leden met een eigen bedrijf.

Bedrijfsgolf op maat

Bij het organiseren van een bedrijfstoernooi biedt De Compagnie professionele ondersteuning voor bedrijfsleden. Ook bij clinics, wedstrijden, lessen in groepsverband of het reserveren van starttijden biedt een bedrijfslidmaatschap veel mogelijkheden.

Sponsordag

Naast de bedrijvencompetitie organiseert Golfclub de Compagnie jaarlijks een sponsordag voor haar bedrijfsleden. Op deze dagen zijn bedrijfsleden welkom met meerdere gasten en worden er ook clinics georganiseerd voor niet-golfers. Het geheel is inclusief een lunch en een diner.

Uitstekende promotiemogelijkheden

DSCN3131Buiten het actieve golfen zijn er ook veel andere mogelijkheden voor bedrijven. In de vorm van holesponsoring, naamborden op opvallende plaatsen, advertentiemogelijkheden op de website en/of in het clubmagazine.

Extra faciliteiten voor bedrijfsleden

Bedrijfsleden kunnen gebruik maken van vergaderruimten in het clubhuis. Bovendien verzorgt de horeca bijeenkomsten met relaties of personeel. In een inspirerende omgeving kunt u geheel verzorgd het nuttige met het aangename combineren.

Zakelijk en persoonlijk lidmaatschap

Een bedrijfslidmaatschap bij Golfclub de Compagnie is veelal maatwerk en wordt in principe voor drie jaar afgesloten. Bedrijfsleden zijn ook automatisch lid van de vereniging, zodat u ook persoonlijk onbeperkt aan alle clubactiviteiten en wedstrijden kunt deelnemen. Neem contact op met de clubmanager voor de mogelijkheden.

4 Sterren golf: vergroot uw netwerk!

Voor zakelijke golfers is een lidmaatschap nu nóg aantrekkelijker. Zakelijk golfers met een volledig lidmaatschap van Golfclub de Compagnie kunnen terecht op vier banen in Noord-Nederland: Havelte, Leeuwarden, Veendam en Zwolle. Ook leden van de drie andere golfclubs hebben speelrecht op alle vier de banen. Dat maakt interregionaal zaken doen nog makkelijker!